78. Kaks raamatut vaimsetest põhitõdedest

Lugejad, kes on leidnud, et visioonid.ee keskkond pakub neile suuremat arusaamist elust ja iseendast, võivad leida suhteliselt lihtsal viisil antud sissejuhatuse ja selgitusi paljudele selle valdkonna põhimõistetele, tutvudes kahe raamatuga, mida olen enam kui 50% ulatuses avaldanud raamatute menüü all.
 

Algteadmisi elu mõistmiseks

on raamat, mis lihtsal ja kergestiloetaval viisil annab sissejuhatava ülevaate antud ainevaldkonnast.
 

Vaimse valguse vägi

on raamat, mis küll osaliselt kordab eelnevat, kuid läheb mitmel teemal veidi enam sügavuti, andes vaimsetele otsijatele ühtlasi konkreetsemaid juhiseid enesearengu kiirendamiseks.

Kes tunneb, et siit keskkonnast või antud raamatutest saadud teadmised on olnud väärtuslikud, võiksid kaaluda väikese toetuse tegemist Kim Michaels’ile, kes on antud raamatute autor.

Toetades autorit, kellele erinevalt minust, on see põhitöö ja ühtlasi ka elu missioon, näitate oma teoga, et hindate saadud informatsiooni. Mõnikord suudame maailma rohkem muuta selle läbi, kui oma tänutunde vormistame ka mingi füüsilise tasandi tegevusega - näiteks rahalise annetuse moel.

Energia voolab vaid siis vabalt kui see toimub mõlemas suunas. Kui annad, siis saad, ja kui saad, siis anna!

Ka vaimse valdkonnaga tegelevad inimesed omavad füüsilist keha ja füüsilisi vajadusi. Nad saavad oma tööd paremini teha, kui nad vaimsete teadmiste eest saavad vastu veidi materiaalset — raha on ju vaid jumaliku eluenergia manifestatsioon füüsilises reaalsuses.

Toetada saad siit: Link